#eenBrammetjedoen

#eenBrammetjedoen

67 keer #eenBrammetjedoen welke in aanmerking komen voor de mooiste #eenBrammetjedoen. Na een herselectie bleven er 47 foto’s over. Zo waren er een aantal dubbele (niet originele) , een erg donkere en ook enkele foto’s welke niet aan de voorwaarden voldeden.
Een perfect #eenBrammetjedoen maak je door een selfie te nemen, waarbij je gezicht niet geheel zichtbaar is, en waar een aantal lege plekken zichtbaar is. Bij voorkeur in het openbaar vervoer.

Dagblad Metro poste mijn foto een tijd geleden in het dagblad, waarbij ik vanuit een lege benedenverdieping een een trein een foto (zie kader, links) poste met de tekst Hallo? Hierop kreeg ik veel reacties via twitter, en wat al snel hashtag #eenBrammetjedoen kreeg. Bijna trending topic dus.

Een overzicht:eenBrammetjedoen_low

De keuze van de jury:

Eigenlijk vinden we gewoon dat alle #eenBrammetjedoen inzendingen veel pluspunten verdienen en allemaal stuk voor stuk een nummer één notering verdienen. Maar omdat we beloofd hebben iemand aan te wijzen voor eeuwige roem hieronder onze keus. Ook hebben we de meest bizarre inzending uitgekozen.

De happyface:

Colin van den Bos noemt zichzelf een partyganger en is bovendien goed in stemacteren. Maar vanaf vandaag mag HerrColin! -zoals hij zichzelf op twitter noemt- #eenBrammetjedoen expert & koning van het jaar noemen! Proficiat. Alle andere sympathisanten mogen zichzelf natuurlijk ook #eenBrammetjedoen expert noemen :)

HerrColin! 04.11.2015

De absurde:

Edwin Bosveld heeft met zijn #eenBrammetjedoen menig treinreiziger en conducteur het stuipen of het lijf gejaagd. Al vond ik persoonlijk de foto erg vermakelijk. Daarom de eervolle vermelding #eenBizarretjedoen.

Edwin 31.10.2015

 

2 Comments

  • […] beoordelen van de inzendingen. Uiteindelijk op zondag 8 november maken we de ‘leukste’ inzending bekend. Ik deel dat op twitter, en feliciteer de winnaar. Tot nu toe is het zeker succesvol […]

  • Robbert

    07.11.2015 at 17:29

    Erg leuke actie! Ben benieuwd naar de top 3.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.