Blog: Er is een tijd van komen en een tijd van..

Op 1 januari 2012 begon ik als Aspirant conducteur bij de Nederlandse Spoorwegen en kreeg standplaats Groningen. Na de opleiding en bevordering naar Hoofdconducteur heb ik een prachtige tijd gehad. Wat een fantastische baan en wat een mooie standplaats! Maar ook, wat vliegt de tijd zeg! Nu 7 jaar en 8 maand later gaat er iets veranderen. Ik ga mijn collega’s van standplaats Groningen gedag zeggen. Niet dat ik ze nooit meer ga tegenkomen. Maar een stuk minder vaak, dat wel. Half september van het jaar 2018 draai ik mijn laatste Groningse HC dienst, aansluitend vier ik vakantie en verhuis ik ook nog eens naar Arnhem.

Maar Groningen verlaten? Een stad waar ik geboren ben, een stad waar ik veel sporen heb liggen, een stad waar je snel verliefd op wordt… En toch ga ik het verlaten. De zeer oplettende volger op twitter had het misschien al door. Het account van Conducteur Groningen werd stiekem al veranderd in Conducteur Bram. Ook is de header op mijn profiel de stationshal van Arnhem. En dan nu ook nog eens de bevestiging… Ik verhuis naar Arnhem. Per oktober 2018 ben ik Conducteur Arnhem. Dus ik begin en eindig mijn diensten in Arnhem. Natuurlijk zal ik ook nog in Groningen komen. Als conducteur maar ook zeer zeker om de stad in vrije tijd te bezoeken. Het is en blijft mien Grunneger Stad.

Groningen blijft mijn favoriete stad, no worries. Collega’s van standplaats Groningen ga ik ook zeker erg missen, jullie zijn allemaal super! Hopelijk tot op de trein of bij de kiosk aan de koffie.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.