Boot: Overige

BOOT (DIVERS)

voor het laatst geüpdatet op 13 januari 2020

Hieronder volgt een overzicht van overige bootverbindingen waar FIP voordeel mogelijk is

WEBSITES

🔗Website van Wangerooge (DE)
🔗Website van Scandlines Ships
🔗Website van Blue Star Ferry 

Duitsland: Waddeneiland Wangerooge

  • Op de boot tussen Harlesiel en Wangerooge mag je gebruik maken van je IR-bewijs.

Scandlines ships

  • Landencoupons en IR tickets zijn alleen geldig op Scandlines boten als het om een trein-boot-trein connectie gaat. Met het wegvallen van de Puttgarden-Rødby verbinding is de vraag hoe deze FIP-afspraak stand gaat houden. 

Griekenland (Blue Star & Hellenic)

FIP-begunstigden (alleen actief personeel en hun gezinsleden) kunnen het hele jaar door reizen op de binnenlandse zeeroutes van BLUE STAR FERRIES en HELLENIC SEAWAYS (met uitzondering van de maanden juli en augustus) en genieten van een korting van 50%. Bovenstaande korting is niet van toepassing op gepensioneerden en hun gezinsleden en ook niet geldig op voertuigen.

Houders van 1ste klas kaart hebben recht op 50% korting op Economy Class-, Business Class- of vliegtuigtype-stoelen. Op de routes Piraeus-Heraklion en Piraeus-Chania is de korting ook geldig in een gedeelde AB4-cabine (4-persoons binnenplaats).

Houders van 2e klas kaart hebben recht op 50% korting op Economy Class, hetzij op het dek of in het schip. Op Piraeus-Heraklion en Piraeus-Chania routes is de korting ook geldig op vliegtuigtype stoelen. Stoel-upgrade op elke hut (behalve LUX) is mogelijk met een korting van 25% op basis van het prijsverschil tussen de originele en de gevraagde arrangementen. Dit kan plaatsvinden bij BLUE STAR FERRIES en HELLENIC SEAWAYS Port Offices of bij het Purser’s Office. Upgrades zijn altijd afhankelijk van beschikbaarheid.

FIP reizen met korting is alleen beschikbaar op Attica Ferries routes tussen Italië en Griekenland (Superfast Ferries / Blue Star Ferries) en op veerbootroutes in de Egeïsche Zee (Blue Star Ferries).

  • FIP alleen mogelijk voor actief personeel + gezinsleden
  • FIP-begunstigden krijgen 50% korting op de binnenlandse zeeroutes van Blue Star Ferries en Hellenic Seaways.
  • De maanden Juli en Augustus zijn uitgesloten
  • 1e klas aanspraak geeft korting op Economy Class, Business Class of Aircraft Type Seats. Op Piraeus-Heraklion en Piraeus-Chania routes kan je ook FIP korting krijgen op een gedeelde AB4 hut (4-berth)
  • 2e klas aanspraak geeft korting op Economy Class (hetzij aan dek of binnenin het schip) en op Piraeus-Heraklion en Piraeus-Chania routes is de korting ook geldig op Aircraft Type Seats.
  • Stoelupgrade naar elke hut is mogelijk (behalve LUX) tegen een korting van 25% (verschil in prijs). Dit kan zowel op de Blue Star Ferries als op de Hellenic Seayways.
  • Reserveren kan via e-mail: Vraag om een “FIP Reservation Request Form” door te mailen naar helpdesk@attica-group.com of helpdesk1@anek-superfast.com

Italië: Straat van Messina

FIP-landencoupons en IR-korting is geldig op de trein-boot over de Straat van Messina