Hoi!

Leuk dat je hier komt kijken. Hier neem ik je mee tijdens mijn walk the line voettochten door Nederland. In 2020 heb ik een wandelroute uitgestippeld waarbij ik de spoorlijn van Zwolle naar Roosendaal via Arnhem ben ga volgen. Deze wandeltocht heb ik omgedoopt tot route 3600 en is gelopen in 14 etappes. Betoverd door het landschap en diversiteit wat ons landje biedt heb ik wandelen nu aan mijn hobbylijst kunnen toevoegen. Ik hoop dat ik je mee kan nemen op avontuur en misschien trek je zelf ook wel de wandelschoenen aan. Je kunt de etappes downloaden en vrij gebruiken. Klik op walk the line in het menu voor meer. 

Naast het wandelen pak ik ook graag de trein om te reizen naar een leuke Europese bestemming. Elk jaar wil ik ten minste één nog niet eerder bezocht Europees land bewonderen. Ik loop op het moment wel wat achter met verslaglegging maar kijk toch gerust even bij bram op reis.

Spoorcollega’s die juist op zoek zijn naar informatie over reizen in het buitenland met FIP sturen een e-mail naar fip@benikbram.nl om op de juiste pagina te geraken.